haz01VIRÁGMÉZ VENDÉGHÁZ

A családi ház június 24-től október 15-ig 124 m2-en, három szobával, teljesen felszerelt nagy konyhával (16m2), nagy előszobával várja Önt és családját, barátait. A házban 6 fő (+ 2 fő) elhelyezésére van lehetőség.
A házban természetesen jól felszerelt konyha, fürdőszoba, különálló WC található. A pihenést fedett terasz segíti, és ha helyben szeretne szórakozva kikapcsolódni, igénybe veheti a satelit TV-t és ingyenesen használhatja internetezésre a wi-fi-t.
Gépjárművét zárt parkolónkban tudhatja biztonságban.
Ajándékba felnőtt férfiakat 1 doboz sör várja a hűtőben, a hölgyek 1 db kehidakustányi hűtőmágnest kapnak ajándékba.
GALÉRIA


Hársmez nyito kepHÁRSMÉZ APARTMAN

Hátsó apartmanunkban az egész esztendőben 2 személyes szobával, nappali konyhával, tusolós fürdő WC-vel, Satelit TV-vel, ingyenes wi-fi használattal várjuk Önt!  A lakrészben - igény esetén - még 2 fő számára tudunk helyet biztosítani.
A pihenést hangulatos fedett terasz segíti, gépjárművét pedig zárt parkolónkban tudhatja biztonságban.
Ajándékba felnőtt férfiakat 1 doboz sör várja a hűtőben, a hölgyeknek 1 db Kehidakustányról készült hűtőmágnest adunk.

GALÉRIA

 

KülsőhonlahoznyitoAKÁCMÉZ APARTMAN

Barátságos kis apartman, fenyőbútorokkal berendezve. 2+1 személy számára tudunk itt szállást biztosítani.
Ebben 1 szoba, konyha, zuhanyzós fürdő WC-vel, kicsi közlekedő tükrös beépített  szekrénnyel, és saját terasz szolgálja a Vendégek kényelmét. A konyhában, mint otthon, minden megtalálható: gáztűzhely, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, edények, törlőkendő, mosogatószivacs, stb. Szórakozáshoz síkképernyős TV-t, ingyenes Wi-Fi-t ajánlunk, valamint a 2400 m2-es udvarunkat, amit most varázsolunk újjá. A kertünk végéből csodálatos kilátás nyílik a falura, a Zala-völgyre. Autójával az udvarban, az apartmanja előtt parkolhat.
Ajándékba 1 doboz sör várja a hűtőben, a hölgyeknek 1 db Kehidakustányról készült  hűtőmágnest adunk.

GALÉRIA

Kehidakustány, Ady E. u. 20.

Lóránt Zsolt

hirdetes

Facebook

Időjárás